fbpx

KAV2GO bestelauto delen

Online klant worden

Gebruik het registratieformulier in ons klantenportaal, of onze app op uw smartphone om u online aan te melden bij KAV2GO. Na controle van uw gegevens door onze afdeling acceptatie wordt uw aanvraag verwerkt. U kunt vervolgens bij ieder KAV2GO punt een bestelwagen gebruiken. 

Wanneer u uw gegevens ontvangen heeft, kunt u de bestelwagens gaan gebruiken. Reserveer het uitgiftepunt van de bestelwagen die u wilt op het tijdstip dat u wilt via het internet of uw mobiel. U krijgt van ons een bevestiging per email. Hierin staan de locatie, tijd, voertuig en de pincode voor deze reservering vermeld.

U gaat naar de bestelwagen en opent hem met behulp van onze app op uw smartphone. De bestelwagen gaat dan binnen een minuut open. In de bestelwagen haalt u de sleutel uit een terminal of een vaste sleutelhouder die in het dashboardkastje geplaatst is. U ontvangt na aanmelding een uitgebreide uitleg per mail hoe alles precies in zijn werk gaat. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen als u hulp nodig heeft (van 08:00 – 24:00).

U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de bestelwagen met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas.

Terug op het uitgiftepunt parkeert u de bestelwagen op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal of vaste sleutelhouder. Daarna stapt u uit, doet de deur dicht en sluit de reservering af met de button “Reservering afronden” in de app op uw smartphone. De deur zal binnen een minuut sluiten.

SUBMENU
ALLEEN MAAR VOORDELEN!
  • Geen maandelijks abonnement
  • Geen eigen risico
  • Altijd de laagste prijs
  • Niet rijden, niet betalen
  • Contract direct opzegbaar
  • Airco in alle auto’s
  • Automaat beschikbaar
Scroll to top